ʻO ke kiʻekiʻena hao kiwikā kiʻekiʻe

KA HUAHI NUI

HIGHER-INTEGRITY

Ma ke koho ʻana i ka kiwikā me ke kino waha i hoʻonui ʻia ka mea hoʻohana i ka palekana a me ka pololei o kā lākou mea kanu a me nā pono hana. Ua ʻike ʻia ia ʻoi aku ka paʻakikī o ka valve forged, ʻoi aku ka pale i ka hopena, kū i ke kiʻekiʻe o nā paipu i hoʻokomo ʻia a ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hoʻohālikelike like ʻana.

MAINTAINABILITY

MAINTAINABILITY

ʻO ka hapa nui o nā peʻa puʻupuʻu puʻupuʻu liʻiliʻi i hoʻolako ʻia me ka nui o nā anawaena wili i hoʻopili ʻia e komo i ka pāpale a me ka pahu wai paʻa kaomi. Kaulana nui ia i ka ʻoihana ʻo nā wili anawaena nui pilikia loa i ka wā o ka mālama ʻana keu hoʻi i nā noi wela kiʻekiʻe ma kahi o ka manawa e hoʻomohala ai nā oxides i nā pae e aneane hiki ʻole ke hoʻokaʻawale. ʻO ka hoʻolālā SB hou o ka sila kaomi puʻupuʻu ka "kiwikā liʻiliʻi me nā pōmaikaʻi nui". Hoʻohui kēia hana hou i nā hiʻohiʻona i mālama ʻia no nā sila kaomi puʻupuʻu nui i loko o kēia pūʻulu maʻalahi akā hiki ke kiʻi ʻia. huki ʻia ka pāpale kiwikā nui o ka pāpale kiwikā i loko o kēia hoʻolālā liʻiliʻi.

NA ALA KINO KINO MAKAHIKI MAKAHIKI

Loaʻa i ka SB Series Kino i loko nā mīkini Obturator mīkini ʻoi aku ka pololei a me ka liʻiliʻi o ka pilikia ma mua o nā alakaʻi welded maʻamau.
Hiki i nā alakaʻi welded ke haki ma muli o ke koʻikoʻi a me ka haʻalulu a i ʻole ka popopo a hiki i ka hopena i nā ʻāpana e pau i ke kaʻina. Hiki i ka hopena alakaʻi ʻole ke hopena i ka jamming valve.
ʻO nā alakaʻi mīkini pololei e hopena i ka haʻalulu o ka obturator. ʻO ke alakaʻi maikaʻi maikaʻi ʻole ke kumu o ka hōʻino ʻana i nā ʻāpana noho. ʻO ka hana hou ʻana o Series Series i ka mīkini pono ʻana, e hopena ana i ka mea paʻa e paʻa paʻa a i ke kūlana i makemake ʻia.

KA HUI KENTLAHI K SELLAHI

SELF-CENTERING ASSEMBLY

Hāʻawi ʻia ke Kino i ka ʻoka kauaka me ka poʻohiwi kikowaena e lawelawe ana i alakaʻi no ka Jacking Ring.
Hoʻopaʻa ka poʻohiwi i ke apo Jacking a pēlā e pale aku ai i ka misalignment i ka wā o ka hui a mālama i ke Kelepona i ke kūlana ʻoiai nā boling jacking e hoʻopili i ka ikaika mua i ka bonet a me ka puʻe sila puʻe


Ka manawa Post: Mei-19-2021